Dixell XWEB 500

792,00 EUR
cu TVA

Acestea reprezintă soluția ideală pentru instalații medii de până la 36, 50 sau 100 de dispozitive, cum ar fi benzinării, supermarketuri sau centre de depozitare. Caracteristicile lor inovatoare și utile fac aparatul potrivit pentru aplicații de dimensiuni medii, cum ar fi centrele de producție și depozitare. 

Cantitate
La Comandă

  • Politica de securitate (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Datorită celor două formate disponibile, acestea pot fi instalate fie pe șină DIN, fie pe perete, dar pot fi de asemenea utilizate ca instrumente de birou. Conectarea la PC se face folosind browserul web standard (Microsoft Internet Explorer® și Firefox®); Informațiile sunt afișate ca pagini web.

Atât conexiunea la distanță intranet / internet, cât și conexiunea la modem sunt disponibile prin port Ethernet RJ45 sau prin port serial RS232. Semnalarea alarmei este foarte flexibilă și poate fi efectuată prin fax, e-mail, SMS și, de asemenea, prin ieșirea releului.